Wil jij hulp bij het M-formulier?

Als je naar Nederland immigreert of uit Nederland emigreert moet je een speciale aangifte doen. Deze aangifte heet de migratieaangifte en wordt ook wel het M-formulier of M-biljet genoemd. Het M-formulier is een uitgebreide aangifte, omdat de Belastingdienst bepaalde informatie van je nodig heeft. Een extra hindernis voor mensen die de Nederlandse taal niet machtig zijn, is dat het formulier alleen in het Nederlands wordt uitgegeven.

Onder andere bekend van.

In 3 stappen jouw gratis m-formulier advies!

Maak gratis account aan 1.

Maak gratis account aan

Om gebruik te kunnen maken van Jan de Belastingman dien je een account aan te maken. Het aanmaken van een account gaat gemakkelijk door de m-formulierchat te starten en jezelf aan te melden via Social login (Facebook of Google) of met je email adres. Je beschikt dan direct over jouw persoonlijk account. Jan de Belastingman hecht grote waarde aan een zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd (AVG).

Stel je m-formulier vraag 2.

Stel je m-formulier vraag

Start jouw gesprek met Jan de Belastingman, de digitale belastingadviseur die altijd beschikbaar is en stel gratis al jouw vragen over het complexe belastingstelsel. Het invullen van je inkomen in de belastingaangifte gaat lukken, maar hoe zit het met de overige aftrekposten zoals: zorgkosten, giften, studiekosten etc.? Zijn er specifieke posten waar jij recht op hebt? Jan de Belastingman zoekt het uit en helpt jou op weg bij de aangifte inkomstenbelasting.

Krijg gratis m-formulier advies. 3.

Krijg gratis m-formulier advies.

Jan de Belastingman is de digitale belastingadviseur en geeft jou direct een onafhankelijk en betrouwbaar belastingadvies op jouw belastingvraag. Dit belastingadvies kun je meenemen en raadplegen bij het invullen van jouw inkomstenbelasting op www.belastingdienst.nl. Mocht Jan de Belastingman het antwoord niet direct beschikbaar hebben, omdat het iets complexer is? Dan neemt Jan de Belastingman binnen 24 uur contact met jou op.

Klaar om erin te duiken? Start vandaag nog en krijg je gratis dashboard.

Schrijf jezelf in door een gratis account aan te maken bij Jan de Belastingman en beschik direct over jouw persoonlijke dashboard.

Gratis inschrijven
jan de belastingman portaal

Hulp bij het invullen van je M-formulier

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij jouw belastingaangifte in jaren van migratie. Jan de belastingman neemt je de zorg uit handen en helpt je graag met het indienen van een compleet en kloppend M-formulier.

Ieder jaar weer heb ik zorgkosten en van verschillende mensen hoor ik wel eens dat ik die kosten in aftrek mag brengen. Zin om de exacte regeltjes uit te zoeken had ik niet… Daarom besloot ik mijn vraag te stellen aan Jan de Belastingman. En ja hoor, ik stelde een vraag kreeg gelijk een aantal vragen teruggestuurd en kwam erachter dat ik inderdaad geld kon besparen. Scheelt mij een hoop leeswerk, thanks! :)

Ben - Logistiek manager