Over ons

Jan de Belastingman laat zien dat hulp bij belastingaangifte anders kan, zonder urenlange wachttijden, inefficiënte processen en hoge uurtarieven!

Over ons

Technologie

Door een combinatie van een uniek AI-systeem en een team van experts op het gebied van de fiscaliteit zorgt Jan de Belastingman ervoor dat hij altijd op de hoogte is van alle nieuwe wet- en regelgeving omtrent de belasting.

Onze CEO

Aan het roer van dit schip staat Tim (Masterstudent Tax Technology aan de Vrije Universiteit Amsterdam). Hij ondervond aan den lijve hoe complex het Nederlandse belastingstelsel is. “Tijdens het vrijwilligerswerk voor de Belastingwinkel stapelden de vele vragen zich op en de wachtkamer waar mensen zich in bevonden puilde uit. Dit begon mij tegen te staan. Hoe kan het beantwoorden van belasting gerelateerde vragen gemakkelijker en sneller, zodat mensen niet lang hoeven te wachten en geen dure belastingadviseur in hoeven te huren? Dit vroeg ik mijzelf af, elke dag weer.” Vanuit hier is Jan de Belastingman ontstaan.

Onze CEO

We zijn druk bezig met de update van Jan de Belastingman naar versie 3.0 om onze service naar een nog hoger niveau te tillen. Binnenkort kun je genieten van een verbeterde gebruikerservaring en nieuwe functies - we houden je op de hoogte wanneer het nieuwe platform beschikbaar is!