In 3 stappen jouw advies!

Start jouw gesprek. 1.

Start jouw gesprek.

Start jouw gesprek met Jan de Belastingman, de digitale fiscaal adviseur die altijd beschikbaar is en al jouw vragen over het complexe belastingstelsel zal beantwoorden en dat compleet GRATIS.

Helpt jou op weg. 2.

Helpt jou op weg.

Het invullen van je inkomen in de belastingaangifte gaat lukken, maar hoe zit het met de overige aftrekposten zoals: zorgkosten, giften, studiekosten etc.? Zijn er specifieke posten waar jij recht op hebt? Jan de Belastingman zoekt het uit en helpt jou op weg bij de aangifte inkomstenbelasting.

Krijg gratis belastingadvies. 3.

Krijg gratis belastingadvies.

Jan de Belastingman geeft jou direct een onafhankelijk en betrouwbaar belastingadvies. Dit advies kun je meenemen en raadplegen bij het invullen van jouw inkomstenbelasting op www.belastingdienst.nl.

Krijg gratis belastingadvies.

Jan de Belastingman geeft jou direct een onafhankelijk en betrouwbaar belastingadvies. Zijn er specifieke posten waar jij recht op hebt? Jan de Belastingman zoekt het uit en helpt jou op weg bij de aangifte inkomstenbelasting.

Ieder jaar weer heb ik zorgkosten en van verschillende mensen hoor ik wel eens dat ik die kosten in aftrek mag brengen. Zin om de exacte regeltjes uit te zoeken had ik niet… Daarom besloot ik mijn vraag te stellen aan Jan de Belastingman. En ja hoor, ik stelde een vraag kreeg gelijk een aantal vragen teruggestuurd en kwam erachter dat ik inderdaad geld kon besparen. Scheelt mij een hoop leeswerk, thanks! :)

Ben - Logistiek manager