Laat je belastingaangifte verzorgen door Jan de Belastingman

Wil jij graag jouw belastingaangifte laten verzorgen door Jan de Belastingman? Start de chat en vul je contactgegevens in. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Jan de Belastingman laat zien dat belastingaanfite anders kan, zonder urenlange wachttijden, inefficiente processen en dure uurtarieven. Wij maken belastingadvies betrouwbaar en begrijpelijk.

Onder andere bekend van.

In 3 stappen jouw gratis belastingadvies!

Maak gratis account aan 1.

Maak gratis account aan

Om gebruik te kunnen maken van Jan de Belastingman dien je een account aan te maken. Het aanmaken van een account gaat gemakkelijk door de belastingchat te starten en jezelf aan te melden via Social login (Facebook of Google) of met je email adres. Je beschikt dan direct over jouw persoonlijk account. Jan de Belastingman hecht grote waarde aan een zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd (AVG).

Stel je belastingvraag 2.

Stel je belastingvraag

Start jouw gesprek met Jan de Belastingman, de digitale belastingadviseur die altijd beschikbaar is en stel gratis al jouw vragen over het complexe belastingstelsel. Het invullen van je inkomen in de belastingaangifte gaat lukken, maar hoe zit het met de overige aftrekposten zoals: zorgkosten, giften, studiekosten etc.? Zijn er specifieke posten waar jij recht op hebt? Jan de Belastingman zoekt het uit en helpt jou op weg bij de aangifte inkomstenbelasting.

Krijg gratis belastingadvies. 3.

Krijg gratis belastingadvies.

Jan de Belastingman is de digitale belastingadviseur en geeft jou direct een onafhankelijk en betrouwbaar belastingadvies op jouw belastingvraag. Dit belastingadvies kun je meenemen en raadplegen bij het invullen van jouw inkomstenbelasting op www.belastingdienst.nl. Mocht Jan de Belastingman het antwoord niet direct beschikbaar hebben, omdat het iets complexer is? Dan neemt Jan de Belastingman binnen 24 uur contact met jou op.

Andere services waar Jan de Belastingman jou bij kan helpen.

Uiteraard is het nog steeds mogelijk om gratis advies en hulp te krijgen voor andere diensten. Jan de Belastingman geeft u direct persoonlijk advies over lastige onderwerpen zoals het M-formulier, uitkeringen, schenk- en erfbelasting en AOW. Jan de Belastingman is er om je te helpen met alles wat je nodig hebt op het gebied van belastingen correct uit te voeren.

"Elk jaar heb ik zorgkosten en ik hoor wel eens van verschillende mensen dat ik die kosten mag aftrekken. Ik had geen zin om de exacte regels uit zoeken.. Daarom besloot ik mijn vraag aan Jan de Belastingman te stellen. Ik kreeg meteen een aantal vragen beantwoord en ontdekte dat ik inderdaad geld krijg. Het scheelde mij een hoop tijd en stress! Bedankt!

Ben - Logistiek manager