Goedendag! Ik ben Jan de Belastingman, jouw persoonlijke belastinghulp.

Onder andere bekend van.

Krijg gratis belastingadvies.

Het blijft natuurlijk nog steeds mogelijk om gratis advies te ontvangen. Jan de Belastingman geeft jou direct een onafhankelijk en betrouwbaar belastingadvies. Zijn er specifieke posten waar jij recht op hebt? Jan de Belastingman zoekt het uit en helpt jou op weg bij de aangifte inkomstenbelasting.

“Ieder jaar weer heb ik zorgkosten en van verschillende mensen hoor ik wel eens dat ik die kosten in aftrek mag brengen. Zin om de exacte regeltjes uit te zoeken had ik niet… Daarom besloot ik mijn vraag te stellen aan Jan de Belastingman. En ja hoor, ik stelde een vraag kreeg gelijk een aantal vragen teruggestuurd en kwam erachter dat ik inderdaad geld kon besparen. Scheelt mij een hoop leeswerk, thanks! :)”

Bart, 34 jaar, Klantenservice medewerker.
Inbox user interface

Meerdere mensen gingen je voor.
Dit is wat zij vinden.

27 jaar, Accountant

Ik heb Jan ingeschakeld om de aftrekposten voor mij te checken waar ik recht op heb. Vorig jaar ben in gestart met mijn nieuwe opleiding en nu blijkt dat deze aftrekbaar is. Thanks voor de hulp Jan!

20  jaar, bachelor student UVA, bijbaan in horeca

Ik vul altijd zelf mijn belastingaangifte in, maar voor de zekerheid heb ik toch Jan ingeschakeld.

27 jaar, logistiek planner

Snel en betrouwbaar!

29 jaar, Freelance communicatie specialist

Ik heb Jan ingeschakeld om de aftrekposten voor mij te checken waar ik recht op heb.

19 jaar, Student Verpleegkunde

Zeer behulpzaam, echt een toppertje!

18 jaar, MBO opleiding tot apothekersassistent

Naast mijn opleiding tot apothekersassistent werk ik parttime bij apotheek.nl. Voor mijn werk reis ik een behoorlijk aantal kilometer. Jan heeft mij geadviseerd de reiskosten als aftrekpost op te geven. Nu blijkt ik ….. terug te ontvangen. Ik ga jou zeker aanraden aan mijn vrienden Jan. Echt top dit.

24 jaar, barman

Prettige en eenvoudige manier van het checken van mijn aftrekposten.

29 jaar, Freelance Communicatie specialist

Dit werkt!! Jan de Belastingman heeft al mijn vragen kunnen beantwoorden!

34 jaar, Psycholoog

Elke jaar weer twijfelde ik of ik wel alles uit mijn aangifte haalde. Door de chat te gebruiken heb ik weer zekerheid gekregen!

53 jaar, werkloos

zekerheid. jan de belastingman is makkelijk in gebruik. het werkt prettig. ook snel.

Klaar om erin te duiken? Start vandaag nog en krijg je gratis dashboard.

Schrijf jezelf in door een gratis account aan te maken bij Jan de Belastingman en beschik direct over jouw persoonlijke dashboard.

Begin nu
App screenshot

We zijn druk bezig met de update van Jan de Belastingman naar versie 3.0 om onze service naar een nog hoger niveau te tillen. Binnenkort kun je genieten van een verbeterde gebruikerservaring en nieuwe functies - we houden je op de hoogte wanneer het nieuwe platform beschikbaar is!