Toeslagen

Zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget zijn de vier toeslagen die je van de overheid kan ontvangen. Doormiddel van deze toeslagen probeert de overheid mensen met een lager inkomen tegemoet te komen voor de hoge belastingdruk. Echter zijn het niet enkel de lagere inkomens die kunnen profiteren van de toeslagen, ook veel middeninkomen maken aanspraak op een toeslag. Benieuwd of jij ook een toeslag kan ontvangen, start het gesprek met Jan de Belastingman en je weet het binnen 5 minuten.

Hoe vraag je een toeslag aan?

Vraag je toeslag aan via Jan de Belastingman door de chat te starten (deze kun je hier vinden). In een aantal stappen zal Jan de Belastingman je supersnel door het aanvraagprocess begeleiden. Hiervoor heb je géén DigiD nodig. Urenlang struinen op het internet is niet meer nodig!

Waarom kiezen mensen voor Jan de Belastingman om een toeslag aan te vragen?

Jan de Belastingman is de belastingexpert en op de hoogte van alle toeslagen. Daarnaast is Jan de Belastingman razendsnel! Start nu je gesprek met Jan de Belastingman en zie direct of jij ook geld terug krijgt!

Direct contact.

Jan de Belastingman, DE fiscale expert op het gebied van inkomstenbelasting

" background="transparent" speed="1" class="h-96">
Jan de belastingman
Direct contact

Jan de Belastingman, DE fiscale expert op het gebied van inkomstenbelasting