Introductie: Wie is Jan de Belastingman?

Wie is Jan de Belastingman?

Aangenaam! Jan de Belastingman is ontstaan uit frustratie over de mate van onduidelijkheid met betrekking tot de belastingaangifte in Nederland. Lange wachttijden, administratieve veldslagen, hoge uurtarieven en een ongezonde verstandhouding tussen klant en belastingadviseur. Dat moest toch wel anders kunnen?

En ja, het kon ook zeker anders! Door de unieke shift te maken naar een volledig digitale aanpak, slaagden we erin om belastingadvies te verbeteren, te vereenvoudigen en duidelijker te maken. Op deze digitale manier is Jan de Belastingman beter in staat te helpen tijdens de aangifte inkomstenbelasting. Zeg maar 'doei' tegen de saaie stoffige belastingadviseur en zeg 'hoi' tegen de altijd vrolijke Jan de Belastingman.

Jan de Belastingman = 24/7 bereikbaar

Het leven is al druk genoeg. Extra stress door je te haasten om op tijd bij de belastingadviseur te komen, heb je echt niet nodig. Wij willen het voor onze klanten juist makkelijker maken, niet moeilijker. Daarom werken wij volledig digitaal en zijn we 24/7 bereikbaar.

Jouw persoonlijke digitale belastingadviseur

Geen zakelijke, afstandelijke houding, maar juist een vrolijke assistent die een antwoord zoekt op ál jouw vragen. Geen uurtje factuurtje, maar hulp op maat. Jan de Belastingman heeft maar één doel en dat is jou helpen!

Jan de Belastingman heeft de juiste juridische expertise op het gebied van belasting in huis

Je komt natuurlijk niet voor een gezellige babbel (al is dat wel mogelijk). Jij wil belastingadvies dat correct en betrouwbaar is. Achter Jan de Belastingman zit een team van juridische professionals, waarvoor de Nederlandse fiscaliteit geen geheimen meer kent. 

Jan de Belastingman rekent géén hoge uurtarieven

Veel Nederlanders durven niet naar een belastingadviseur stappen uit angst voor hoge kosten achteraf. Bij Jan de Belastingman willen we belastingadvies toegankelijk maken. Je kan je volledig gratis aanmelden op ons platform en kosteloos gebruik maken van de inkomstenbelasting chat.

Stel gratis je belastingvraag en krijg direct antwoord.

Het leven is te kort om in een wachtkamertje te zitten, lezend in een magazine van 7 maanden oud en wachtend op je beurt. Nee, wij houden niet van urenlange wachttijden, noch van papieren tijgers. Waar we wel van houden? Snel en efficiënt werk, want daar wordt iedereen gelukkiger van!

Naar alle berichten