DISCLAIMER

Alhoewel de inhoud van deze website op zorgvuldig is samengesteld, kan jandebelastingman.nl niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de gegeven (juridische) informatie. Jandebelastingman.nl aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, van welke aard dan ook, die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van de website en chatbot, daar wordt mede onder begrepen handelen, nalaten en/of beslissingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie, alsmede de (tijdelijke) onmogelijkheid om de website te kunnen gebruiken.

Jandebelastingman.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de informatie op de website en chatbot.

De informatie op deze webpagina’s en in de chatbot kan technische of typografische fouten bevatten. Deze informatie kan op elk moment worden aangepast of uitgebreid zonder een waarschuwing vooraf. Jandebelastingman.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor andere webpagina’s die naar de website van jandebelastingman.nl verwijst.

De inhoud van deze website wordt zo veel mogelijkheid gecontroleerd naar haar inhoud en actualiteit. Indien er toch fouten of onjuistheden zouden gepubliceerd zijn kunnen wij hiervoor niet verantwoordelijk gesteld worden. De informatie die de bezoeker van onze website dan ook leest kan hij enkel op eigen risico en op eigen verantwoordelijkheid aanwenden.

We zijn druk bezig met de update van Jan de Belastingman naar versie 3.0 om onze service naar een nog hoger niveau te tillen. Binnenkort kun je genieten van een verbeterde gebruikerservaring en nieuwe functies - we houden je op de hoogte wanneer het nieuwe platform beschikbaar is!